sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Unde gasesti o varietate de modele de Camere Supraveghere IPAvand in vedere ca orice persoana isi doreste sa isi protejeze familia si bunurile, iar cladirile de birouri, centrele comerciale si sediile de firme trebuie monitorizate in permanenta, periodic apar solutii mai bune si mai practice decat cele anterioare, astfel ca astazi exista numeroase modele de camere supraveghere IP. Acestea dispun de cateva functii importante, printre care si controlarea de la distanta, fapt care aduce mult mai mult confort pentru utilizatori.
Caracteristici

In plus, camerele se pot roti pana la 120 de grade pe vertical, in timp ce pe orizontal valoarea maxima este de 320 de grade, iar microfonul si speakerele incorporate sunt potrivite pentru inregistrarea nu numai video, ci si audio. De asemenea, acest tip de camere sunt ideale intrucat datorita sistemului night vision pentru ca detaliile sunt captate chiar si in cursul noptii, atunci cand de cele mai multe ori pot aparea diferite probleme. Prin intermediul senzorului de detectare a miscarii este mult mai comod deoarece inregistrarea nu este continua, astfel ca se salveaza spatiu, dar se fac si economii. Insa poate ca una dintre cele mai importante caracteristici este aceea ca utilizatorii sunt anuntati prin email sau SMS in cazul efractiilor. 

 
Conexiune la internet

Conexiunea la internet este wireless, motiv pentru care nu mai este nevoie de atarnarea unor fire inestetice si deranjante, iar imaginile pot fi urmarite de pe orice dispozitiv, de la telefon, pana la tableta sau laptop. Cu alte cuvinte, aceste modele de camere supraveghere IP sunt ideale pentru toti cei care isi doresc un sistem eficient si modern, care nu implica costuri foarte ridicate, fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Locul ideal

Sunt disponibile mai multe magazine de unde asemenea dispozitive pot fi achizitionate, insa cei care isi doresc sa testeze produsele inainte de achizitionare, pot merge in sectorul 3 din Bucuresti la showroom-ul iUni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu