duminică, 15 ianuarie 2017

De ce as opta pentru un sejur in Costa BravaIn 2017 un sejur in Costa Brava este mult mai accesibil decat in anii trecuti, iar din acest motiv sunt multi romani care se orienteaza catre aceasta destinatie atunci cand isi planuiesc vacanta de vara. Spania este bine cunoscuta pentru temperaturile pozitive, asa ca statiunile principale sunt luate cu asalte de catre turisti, care sunt intampinati de o multime de activitati si de locuri pe care nu trebuie sa le rateze.
Ruinele romane

Printre acestea se numara si ruinele romane, acest loc fiind ideal nu doar pentru pasionatii de istorie, ci si pentru cei mai curiosi oaspeti. Aceasta zona a fost ocupata initial de greci, iar mai apoi de romani, cei din urma lasand in urma si cele mai multe semne ale unei istorii foarte bogate. Printre ramasitele amfiteatrului se regaseste un mozaic impresionant, dar si ruine ale unui amfiteatru si cateva locuinte clasice. In ciuda faptului ca acest loc este accesibil si cu masina, se recomanda o plimbare pe jos pentru ca peisajele de pe parcurs sunt cu adevarat deosebite.
Muzeul Salvador Dali

Acest muzeu este de altfel si locuinta in care marele artist a locuit timp de 50 de ani, fiind o cladire unica avand expuse o multime de obiecte care au apartinut acestuia, alaturi de cateva picturi. De asemenea si gradina marcheaza un spatiu ciudat, unde vizitatorii au ocazia de a descoperi cateva statuiete si pot achizitiona suveniruri de la magazinul gazduit.

Plajele

Cu toate acestea, probabil ca cei mai multi dintre cei care aleg un sejur in Costa Brava isi doresc sa isi petreaca mare parte a timpului pe plaja, iar zona are cate una pentru preferintele fiecaruia, de la cele mai linistite, la cele unde distractia pare ca nu se mai opreste. In plus, sunt propuse diferite activitati, in timp ce facilitatile nu vor dezamagi niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu