vineri, 7 octombrie 2016

Cand si de ce sa inchiriem masini de lux

Exista numeroase momente si evenimente importante in viata noastra in care totul trebuie sa fie pus la punct pana la cele mai mici detalii pentru a iesi perfect. O nunta, un botez, o aniversare, toate pot fi de vis, iar unul dintre detaliile esentiale este modalitatea prin care iti vei face intrarea, o masina de lux fiind solutia cea mai potrivita. Sunt mai multe firme de rent a car in tara ce promit servicii foarte bune, insa Rentcarwithdriver se deosebeste prin experienta si seriozitatea angajatilor, precum si prin flota foarte dezvoltata de autoturisme, dispunand de cateva masini de lux de inchiriat.

Diversitate si lux

Un Mercedes S Klasse cu siguranta ca indeplineste preferintele chiar si ale celor mai pretentiosi clienti, marca germana fiind cea care de-a lungul anilor a impus standardele in materie de opulenta. Fiecare autoturism este bine pus la punct si pregatit inainte de livrare pentru ca orice client sa se bucure de cele mai bune conditii, iar evenimentele importante sa fie perfecte de la inceput pana la sfarsit.

Economii 

Mai mult, exista numerosi oameni de afaceri ce calatoresc catre diferite orase ale tarii, iar sa detii un autoturism de lux este foarte costisitor, de multe ori fiind mai avantajos sa se apeleze la serviciul de masini de lux de inchiriat. Clientii nu mai au in vedere plata impozitelor si a asigurarilor RCA sau Casco, care in cazul autoturismelor scumpe pot sa depaseasca cu usurinta 10.000 de lei anual, sume ce pot fi economisite.

Confort 

Chiar daca cele mai multe dintre acestea sunt dotate cu cutii de viteze automate, iar masinile sunt foarte usor de condus de catre oricine, mult mai confortabil este sa te bucuri de calatorie de pe scaunele pasagerilor. Asadar, Rentcarwithdriver propune si sofer personal pentru aceste autoturisme, ocazie cu care nu mai intervine grija sofatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu