marți, 10 mai 2016

Personalizare rapida si ieftina pentru masini

Colantarile integrale reprezinta o solutie ideala pentru soferii care doresc sa isi personalizeze autoturismele dupa bunul plac, insa si pentru firmele care au la dispozitie o modalitate grozava si accesibila de promovare. Insa este important ca procedura sa se efectueze doar la firme specializate in aceste servicii pentru a fi evitate numeroase posibile probleme. 


De regula se folosesc folii de inalta calitate, capabile sa reziste chiar si in cazul unor conditii extreme, atat pe timpul verii, cat si iarna, cu variatii de temperatura intre 100 de grade si -50. De asemenea, cei care isi doresc protejarea vopselei actuale a autoturismului, colantarea integrala reprezinta cea mai buna alegere, intrucat folia este suficient de groasa pentru a tine zgaraieturile la departare. Folia speciala este transparenta, astfel incat vopseaua originala este cea vizibila.

Unul dintre avantajele foliei de protectie este ca se poate aplica pe orice fel de suprafata, chiar si pe faruri sau stopuri, insa zgaraieturile mai adanci nu pot evitate. In plus, se poate renunta la folie oricand se doreste, fara a afecta vopseaua initiala a masinii. Datorita adezivului special utilizat, decolantarea este un proces usor de efectut, iar in cateva ore se ajunge la culoarea anterioara.

Pentru a evita aparitia bulelor sunt folosite niste instrumente speciale, care au si rolul de a mari durata de viata a foliei, insa este esentiala pregatirea si curatarea corespunzatoare a autoturismului. Si chiar atunci cand apar bulele, acestea sunt inlaturarea prin intermediul racletelor.


Cu alte cuvinte, colantarile integrale sunt destinate celor care doresc sa schimbe aspectul masinii lor, insa fara a fi un proces ireversibil, iar costurile sunt de 5 ori mai mici decat in cazul vopsirii, cand riscurile sunt mult mai mari. Cu cat folia aleasa este una mai calitativa, cu atat procedura implica riscuri mai putine, iar durata de viata creste simtitor, ajungand chiar si pana la 10 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu